Lid worden

Lid worden?

Waarom zou je lid worden, daar zijn meerdere redenen voor ook als er geen ijswinter is

  • Om ieder jaar weer klaar te staan en de ijsbaan te onderhouden en open te stellen hebben we steun nodig. De Hessenrijders vinden het belangrijk dat een ontmoetingsplaats in de winter bestaat waar jong en oud in een veilige omgeving kan schaatsen. Een grote ledenlijst onderstreept dat we als bestuur daar niet alleen in staan.
  • Twee maal per jaar komt het clubblad uit met bijdragen van leden met verhalen van de Weissensee en andere verre oorden waar een sportieve prestatie is geleverd. Maar ook met trainingstips, materiaal onderwerpen en onderwerpen als fietsen en hardlopen.
  • Wanneer voor 1 dec. is ingeschreven heeft hij of zij met de lidmaatschapskaart een passe partout voor de toegang van onze natuur ijsbaan.

Basislidmaatschap volwassenen 10 euro, jeugd 5 euro en gezinslidmaatschap 20 euro

Wilt U lid worden? Het aanmeldingsformulier (pdf) kunt u printen invullen en opsturen naar de secretaris. Wilt u ook het machtigingsformulier invullen en meesturen? bedankt. Het verenigingsjaar loopt van 1 april tot 1 april. Opzegging lidmaatschap schriftelijk (brief of email) bij het secretariaat voor 1 april.