Jeugd inline skaten (skeeleren)

Na de vakantie begint op donderdag 5 september de skeelertraining maar nu van 18.45 tot 20.15 uur in twee groepen!

   

Op donderdagavond van 18:45 tot 20:15 uur zijn we met jeugd in twee groepen (niveaus) aan het skeeleren in de Hessenhal. Je bent welkom om te kijken of om mee te doen. Het dragen van een HELM is verplicht !

In de zomer gaan we ook buiten skeeleren. Zorg dan dat je handschoenen, knie en polsbeschermers bij je hebt. In de zaal is alleen een helm verplicht. In mei gaan we ook skeeleren voor het diploma. En we doen ook mee aan regio skeelerwedstrijden in Doetinchem, Arnhem en Bemmel. Daarnaast zijn er nog 6x in het zomerseizoen pupillen wedstrijden in Heerde.

Mocht er natuurijs zijn, dan gaan we natuurlijk op de ijsbaan in Laag-Keppel schaatsen!

 Veel gestelde vragen: 

Moet ik mij aanmelden ?
Nee, je kan gewoon naar de Hessenhal komen en je melden bij de trainer.

Heb ik speciale skeelers nodig ?
Nee, je kan met de skeelers waar je ook buiten op rijdt mee doen. Zorg wel dat ze schoon zijn en haal een eventueel aanwezig remblokje eraf. Dit mag niet gebruikt worden in de hal.

Moet ik pols-knie-en elleboogbeschermers dragen ?
Dat is niet direct noodzakelijk, het dragen van een helm is wel verplicht.

Mag ik ook iemand meenemen die geen lid is ?
Iedereen is welkom en mag de eerste twee keer vrijblijvend mee doen. Daarna moet je wel de bijdrage betalen en lid worden van de Hessenrijders.

Wat kost het ?:
Naast het basislidmaatschap betaal je € 40,00 per seizoen. (1 okt – 1 april / 1 april – 1 okt.)

Basislidmaatschap:
Jeugd tot 18 jr           €   5,00 per jaar
18 jr en ouder           € 10,00 per jaar
Gezinslidmaatschap € 20,00 per jaar

Meer info ? bel 0314 381861 of stuur een mailtje naar info@hessenrijders.nl


Volwassenen en Jeugd vanaf 12 jaar

In ons schaatsgekke land vergeten we wel eens dat inline-skate wereldwijd een veel grotere sport is als schaatsen. Als we de WK’s tegenover elkaar zetten dan komt schaatsen aan zo’n 20 deelnemende landen, het inline-skaten komt met gemak aan de 50. In Nederland noemen we het skeeleren, maar in de rest van de wereld heet het inline-skate.

Bij de Hessenrijders gaan we regelmatig een tour maken. We hebben een schaats en skeelerapp en spreken af. Ideeën zijn welkom. Zo zijn we naar Borculo v.v. gereden,naar Apeldoorn v.v. en rijden vaak een rondje Keppel-Zevenaar- Doetinchem.  Je bent welkom om met ons mee te gaan en de sfeer te proeven. Iedereen doet mee op zijn/haar niveau.

       

Ook op de Varsselring is het heerlijk skeeleren.