Schaatsen Deventer

640_deventerbreed

 

 

 

 

Hallo, al dan niet fanatieke schaatser,

schaatsen in Deventer tijdens publieke uren
Enthousiaste schaatsers uit de regio Hummelo, Keppel, Drempt, Giesbeek e.o. komen bij Verheij in Toldijk bij elkaar om te carpoolen naar Deventer. Iedere donderdagavond, stipt om 19:15 is het vertrek. Er wordt in Deventer (Schalkhaar) geschaatst van 19:45 tot 10:00 uur. Als je mee wilt, sluit je dan aan. Ook op andere avonden kunnen onderling met clubleden afspraken worden gemaakt. Er is een schaats en skeeler app. Je kunt dan aangeven of je meegaat.

schaatstraining in Deventer

De schaatstraining is op het ijs in Deventer vanaf half oktober tot half maart.
Op de prachtige ijsbaan in Deventer worden er vanaf half oktober weer veel trainingsrondjes gereden. Aanmelden voor kaarten bij de secretaris.

Drie maal per week staan er een aantal clubleden op het ijs om de training te ontvangen in samenwerking met andere verenigingen.
Omdat er zoveel zijn is er altijd wel iemand van jou niveau om mee te draaien.
Durf jij het aan???
Om op KNSB regio uren te trainen onder begeleiding van een trainer moet je wel lid zijn van de schaatsclub, een KNSB licentie hebben en via de club trainingskaarten kopen.
Hieronder de informatie voor zover nu duidelijk

De Tijden:
Maandag van 18.30 – 20.45 KNSB regio-oost
Woensdag van 18.30 – 20.45 KNSB regio-oost
Vrijdag van 18.30 – 20.45 KNSB regio-oost

In het weekend kun je ook meedoen aan wedstrijden. Er zijn KNSB-regio klassementwedstrijden. Je word ingedeeld in een van de vier klassen naar aanleiding van je snelste tijd die je op een afstand hebt gereden. (Voor de senioren is dat bv de 1500m.) Is het je eerste wedstrijd, dan begin je automatisch in klasse 4. Deze klasse heeft beduidend minder wedstijden in een seizoen dan de cracks in klasse 1. Mocht je in de selectie worden opgenomen, dan wordt deelname aan het NK mogelijk.
Als je wedstrijden wilt rijden, geef je tijdig op bij de trainer of zelf via internet.
Er zijn weer klasse 1 , 2 , 3, en 4 wedstrijden. Daarnaast huurt de club ook ijs om de clubwedstrijden te verrijden.

Heb je belangstelling om eens een training te volgen?
Dat kan, neem contact op met een van de bestuursleden of bel met een van de trainers voor meer informatie.